Lidt om mig

Om Mia Lykke Ploug

Jeg hedder Mia og jeg er her i denne tid og i denne verden for at hjælpe. Der er intet jeg hellere vil end at se dig blomstre, der er intet jeg elsker mere ved mit arbejde end at se mine klienter folde deres vinger ud og se dem opdage de kan flyve.

Jeg er født med mine evner og har brugt dem aktivt hele mit liv, også før jeg var bevidst om deres tilstedeværelse som værende specielle evner. Min intuition trak mig altid mod det autentiske, det ægte og der hvor jeg kunne gøre en forskel i et menneskes liv.

Jeg SER dig, hele dig. Jeg HØRER dig, hele dig. Jeg MÆRKER dig, hele dig. Også de ting du ikke vidste om, de sider du har gemt væk, de sider du har glemt i hverdagen.

Jeg SER dit fulde potentiale, jeg ser din vej og dine muligheder. Jeg SER dine ubalancer, uanset om de er fysiske, psykiske eller åndelige og jeg kan guide dit system mod balance og genoprettelse.

Jeg SER dine traumer, dine årsager til hvor du er nu, hvilke valg der har ledt dig hertil. Jeg ser også din vej ud af ubalancerne og jeg kan guide dig igennem den labyrint.

Jeg HØRER på dine erfaringer og dine usikkerheder, og jeg hjælper dig med at transformere det som skal transformeres. Jeg kan guide dig mod helhed, balance og healing.

Jeg HØRER dine drømme og dine længsler, jeg anerkender dem og hjælper dig med at nå dit mest optimale sted hen. At finde dig selv og kunne leve dit mest optimale liv. At kunne sige nej når nej er påkrævet og JA til dig og de ting som der skal siges ja til.

Jeg MÆRKER dine behov og dine følelser, selv dem du prøver at skjule for omverden og mest af alt dig selv. Jeg hjælper dig med at turde tage dem frem, så vi i tryghed kan kigge på dem og anerkende dem. At du kan lære at ELSKE DIG SELV og respektere dig selv. Anerkende dig selv som den smukke sjæl du er.

Jeg MÆRKER når din fysiske krop gør ondt, når ubalancerne har sat sig som sygdomme og symptomer i din krop og sind, jeg hjælper dig med at tolke disse symptomer – store som små, at kæde din helhed sammen med din historie – både den karmiske og den nuværende, så hele dit energisystem kan blive healet og balancen genoprettet. Så du kan leve i lethed og bevidsthed, og symptomer ikke længere har brug for at vise din sjæl, din krops ubalancer.

Jeg er til for at hjælpe dig, med at rejse dig fra dit livs flammer, som en fugl Fønix, så du i stedet at blive fortæret af flammerne, bliver næret af flammerne, til at skabe dit livs største transformation.

Jeg vil elske at se DIG folde dine vinger ud og skinne dit smukke lys ud i verden og leve dit sjæls livsformål ud. At se dig leve i lykke, selvkærlighed, selvrespekt og selvbevidsthed

Du bliver samtidig tilmeldt mit spændende nyhedsbrev, som du naturligvis kan afmelde til hver en tid.

Tusind tak for besøget!

Men jeg vil være så ked af at se dig forsvinde helt.....

Så jeg håber af hele mit hjerte du har taget imod min gave til dig - mit GRATIS 5-ugers onlinekursus så du kan få mere JEG-tid, indre ro og overskud i hverdagen og blive den version af dig, som du drømmer om .. Ellers så kan du heldigvis nå det endnu...

Jeg vil rigtig gerne give dig et GRATIS 5-ugers onlinekursus!

Drømmer du om nogle konkrete og brugbare værktøjer til at få mere JEG-tid og selvkærlighed ind i din hverdag, så du får mere ro, overskud og kan være den version af dig selv du drømmer om.. Så udfyld felterne nedenunder og du får mit 5-ugers GRATIS onlinekursus tilsendt med det samme..